گلیسیرین مونو استئارات ( GMS)

گلیسیرین مونو استئارات ( GMS)


بسته بندی : کیسه 25Kg

گرید : صنعتی ، آرایشی بهداشتی

شکل ظاهری : کریستال سفید رنگ

گلیسیرین مونو استئارات چیست ؟

این محصول یک امولسیفایر است که از ترکیبات های چربی لیپاز پانکراس به وجود می اید که می تواند ریشه طبیعی همچون  روغن دانه های سویا و یا در ازمایشگاه ها به نحوه ژنتیکی تولید شود ظاهری پودری به رنگ سفید و شیرین مزه اما بدون بو دارد
ترکیبات مولوکولی ان اکسیژن ،هیدروژن،کربن
از رایج ترین امولسیفایر درصنایع مختلف است مانند دارو و غذایی که در صنایع غذایی به عنوان نگهدارنده و ضعیف کننده و در صنایع دارویی به عنوان حلال استفاده می شود.
 

صنایع ارایشی یا دارویی :

یک ترکیب آلی پودری برای کرم هایی است که با امولسیون آب / روغن هستند .
یک حالت روان کنندگی به پوست می  دهد  و با ایجاد یک لایه روی پوست موجب از دست ندادن آب پوست در نور شده
و در محصولات ارایشی که نقش انها به عنوان فرم  دهنده است استفاده می شود. البته به صورت مختصر به محصولاتی که اکثرا در لیست مواد اولیه ان ها از این محصول نام برده شده به شرح زیر هستند .
تقویت عطرها ،کرم های پودری ،محصولات تمیز کننده پوست ،ماسک ابرو و مژه،کرم های مراقبتی برای اشعه خورشید
صنایع غذایی : در این صنعت مهم ترین ماده به عنوان یک افزونه برای غلیظ کنندگی و نگهدارندگی در مواد خامه ای ژلاتینی و بستنی ها هست یا همانند نان ،نوشیدنی ها ، کره ها و محصولات لبنی است .
 

 

شرایط نگهداری این محصول :

مصمئنا مثل هر ماده دیگری باید شرایط نگهداری ان را برای حفظ کیفیت و کمیت ان رعایت کرد تا با مشکل روبرو نشوید بودن در جای خشک برای هر ماده ای پودری مهم است و ضمنا دور از نور خورشید و دما و احتراق یکی دیگر از خط قرمز های ان است زیرا این محصول به راحتی مشتعل خواهد شد
کاربرد های گلیسیرین مونو استئارات

کاربرد های گلیسیرین مونو استئارات

این ماده بیشتر در محصولات آرایشی و مراقبت پوست به کار می رود. کرم ها، لوسیون ها، پودرها، پاک کننده های پوستی، پایه های آرایشی و کرم پودرها، ریمل، خط چشم، سایه چشم، تقویت کننده های مو، برنزه کننده ها و کرم های ضدآفتاب  از جمله لوازم آرایشی پرکاربرد این ماده هستند.
خواص گلیسیرین مونو استئارات:
به طور کلی، این ترکیب به عنوان تغلیظ کننده، نگه دارنده و امولسیفایر برای موم ها، روغن ها و حلال ها، پوشش محافظتی برای پودرهای مرطوب کننده و روان کننده رزین ایفای نقش می کند. اما مهمترین خاصیت آن، روان کنندگی پوست با ایجاد سطحی نرم و ظاهری شفاف است. این ماده با تشکیل یک مانع بر روی سطح پوست، مانع از دست دادن آب آن میشود. گلیسرین استئارات و گلیسرین استئارات SE با هدف کاهش کشش سطحی مواد، به تشکیل امولسیون روی سطح پوست کمک می کند.
تولید گلیسیرین مونو استئارات:
این ترکیب از واکنش گلیسیرین و استئاریک اسید (اسید چرب گرفته شده از چربی های حیوانی و گیاهی و روغن ها) ساخته می شود. همچنین، به عنوان محصول جانبی ناشی از تجزیه چربی ها نیز شناخته شده است. سه استریوایزومر از آن در طبیعت یافت می شود: جفت انانتیومر ۱-گلیسرول مونو استئارات و ۲-گلیسرول مونواستئارات که معمولا مخلوط ولی با خواص مشابه هستند.  
این ماده با درصدهای خلوص مختلف ۳۰%، ۶۰% و ۹۰% وجود دارد که نوع آلفا مونو ۹۰% تنها از تقطیر ملکولی تولید و به صورت گسترده در صنایع غذایی کاربرد دارد. نکته حایز اهمیت، تفاوت زیاد بین عملکرد این ترکیبات است. نوع ۹۰% دارای نقطه ذوب بیشتر (۶۹ در مقابل ۵۸-۶۳ درجه سانتی گراد)، حس پوستی ملایمتر و HLB بالاتر است.
اثرات جانبی:
مصرف دوز بالایی از  گلیسیرین مونو استئارات سبب بروز مشکلات سو هاضمه ای مثل اسهال، استفراغ، دردها و التهابات شکمی می شود. همچنین، تماس مستقیم با پوست و چشم نیز می تواند شخص را دچار واکنش آلرژیک کند و مشکلات جبران ناپذیری را به دنبال داشته باشد. در صورت استنشاق یا تنفس، هرگز نباید شخص دچار شده را وادار به استفراغ کرد، زیرا سبب گسترش عامل سمی در سایر قسمت های بدن می شود.

زیباییت را حفظ کن

KEEP YOUR BEAUTY